Home  /  Uncategorized   »   Малък клипс помага на марката

Малък клипс помага на марката

Ако доволният клиент има желание да ви препоръча на други клиенти, трябва и след повече години да знае кой е производителят на прозорците или вратите. Siegenia предлага лесно решение – към частите на обкова в рамката може да се добави индивидуално фирмено лого, което се захваща с клипс.

Новите части на обкова стандартно носят релефното лого на Siegenia. Лесно върху него може да се постави индивидуалното лого. Възможността за индивидуализация на малки количества предоставя на производители и търговци атрактивни варианти. Към несретниците лесно се добавя лого. Възможен е обектов или юбилеен печат или преследване на стратегия с няколко марки. По желание частите на обкова могат да бъдат поръчвани и доставяни с монтирано лого.

Доказала се техника

Типична черта на серията Titan са изключително високият комфорт, особено лесното използване на дръжката, лекото повдигане на крилото за по-лесно затваряне, както и лесното заключване на крилото при перфектно позициониране на крилото спрямо рамката.

Ограниченото износване на частите, както и концепцията за повдигане на крилото увеличават живота на прозореца и намаляват разходите за поддръжка. Това от своя страна води до удовлетвореност на клиентите.

Производителите получават предимство от ефективността на процесите, както и от улеснения като ляв и десен. Всички части лесно могат да се добавят към автоматизирани процеси.

Към частите на обкова от серията Titan лесно могат да се добавят индивидуални лога. 


Контакти

ул. Любляна 46

София 1618, България

+359 (0) 88 8598660

Партньори