Home  /  Новини и тенденции   »   Малък клипс помага на марката

Малък клипс помага на марката

Ако доволният клиент има желание да ви препоръча на други клиенти, трябва и след повече години да знае кой е производителят на прозорците или вратите. Siegenia предлага лесно решение – към частите на обкова в рамката може да се добави индивидуално фирмено лого, което се захваща с клипс.

Новите части на обкова стандартно носят релефното лого на Siegenia. Лесно върху него може да се постави индивидуалното лого. Възможността за индивидуализация на малки количества предоставя на производители и търговци атрактивни варианти. Към несретниците лесно се добавя лого. Възможен е обектов или юбилеен печат или преследване на стратегия с няколко марки. По желание частите на обкова могат да бъдат поръчвани и доставяни с монтирано лого.

Доказала се техника

Типична черта на серията Titan са изключително високият комфорт, особено лесното използване на дръжката, лекото повдигане на крилото за по-лесно затваряне, както и лесното заключване на крилото при перфектно позициониране на крилото спрямо рамката.

Ограниченото износване на частите, както и концепцията за повдигане на крилото увеличават живота на прозореца и намаляват разходите за поддръжка. Това от своя страна води до удовлетвореност на клиентите.

Производителите получават предимство от ефективността на процесите, както и от улеснения като ляв и десен. Всички части лесно могат да се добавят към автоматизирани процеси.

Към частите на обкова от серията Titan лесно могат да се добавят индивидуални лога. 


София 1618, България

ул. Любляна 46

+359 (0) 88 8598660