Home  /  ОбектиОбекти   »   Най-новият луксозен жилищен комплекс „Панорама Парк Запад 2“ в Пловдив, изпълнен с иновативните системи Schüco

Най-новият луксозен жилищен комплекс „Панорама Парк Запад 2“ в Пловдив, изпълнен с иновативните системи Schüco

Най-големият луксозен жилищен комплекс в Пловдив, изпълнен с иновативните пластмасови системи Schüco, е в процес на строителство. „Панорама Парк Запад 2“ е с разгъната застроена площ от 64 000 кв. м и се състои от три жилищни сгради, просторен озеленен вътрешен двор с детска и спортна площадка, подземен и надземен паркинг. Комплексът отговаря на най-новите и актуални тенденции в изграждането на модерни и функционални градски жилища. Изложенията и вътрешните разпределения на апартаментите ги правят комфортни за обитаване, добре осветени, практични и лесни за обзавеждане.  

Районът се характеризира с тиха и спокойна среда за живеене, с развита инфраструктура от училища, детски градини, медицински заведения и магазини. Комплексът се намира в тази част на Пловдив, която всеки определя като „белите дробове на града“. На метри от Гребната база и парк „Отдих и култура“. 

„Панорама Парк Запад 2“ ще бъде изпълнен с пластмасови системи Schüco – отговарящи на най-високите архитектурни и клиентски изисквания.

Инвеститорът – „ГЕРТ Груп“ ЕООД – е компания с богат международен опит в изграждането и управлението на жилищни сгради, ваканционни комплекси и офис сгради.

Съвсем естествено е за жилищния си проект „Панорама Парк Запад 2“ в Пловдив компанията да се довери на световния лидер на пазара на алуминиеви и пластмасови профилни системи Schüco. За обекта е избрана и вложена иновативната PVC система Schüco LivIng 82 MD, външно фолирана – в унисон с актуалните тенденции от Западна Европа – в черен цвят (Schwarz Ulti-matt).  

Чрез избора на висок клас ПВЦ дограма „ГЕРТ Груп“ ЕООД полага основата на едно стабилно партньорство, което ще диктува тенденциите на луксозното жилищно строителство в Пловдив.

Schüco LivIng 82 MD е иновативна 7-камерна PVC система за прозорци с отлични топлоизолационни стойности и тънки видими ширини на профила от 120 мм. Коефициентът на топлопреминаване Uf = 0.96 W/m²K. Според цвета на повърхността има четири възможности за основния профил: бял, кремав, тъмносив и карамел в комбинация със сребристосиви или черни уплътнения. 

         С прозорците Schüco LivIng дразнещият шум остава навън. Прозоречната PVC система и иновативната EPDM уплътнителна технология, комбинирани с шумоизолиран стъклопакет, се грижат за отличната шумоизолация до 47 dB. 

pastedGraphic_3.png
Снимка 4

Благодарение на изключителния професионализъм в изработката и монтажа на PVC системи от „Надежда 94“ ООД – фирма с доказан опит и утвърдена репутация на българския пазар, комплексът „Панорама Парк Запад 2“ се превръща в новото бижу на гр. Пловдив.

Лицензиран вносител на висококачествените профилни системи от бранда Schüco е компанията АЛУКЬОНИГЩАЛ. Вече 25 години фирмата е на българския пазар и наред с търговската си дейност предлага софтуер, технически консултации и обучение на всеки един етап: от фазата на планиране до финализиране на проекта.  


Контакти

ул. Любляна 46

София 1618, България

+359 (0) 88 8598660

Партньори