Home  /  Новини и тенденцииОбектиПродукти   »   CheckAer на Siegenia контролира въздуха

CheckAer на Siegenia контролира въздуха

Червена светлина сигнализира за лош въздух

Новият сензор за отчитане на качеството на въздуха CheckAer на Siegenia сигнализира когато въздуха е лош. Уредът реагира значително по-надеждно по-бързо отколкото човешкото съзнание на въздуха в помещенията стане с лоши показатели и е станало време за проветряване. Наред със стойностите на въглеродния двуокис се отчитат и летливи органични съединения, които често се излъчват от мебели или почистващи препарати. Недостатъчното проветряване носи и висок риск от разпространяване на вируси.

Компактно, интуитивно и информативно – сензорът CheckAer на Siegenia.

Лесно и интуитивно настройване и използване – сензорът е подходящ за жилищни помещения, класни стаи, детски градини и офис сгради. Уредът може да се постави свободно там, където е удобно – на масата или да се монтира на стената. Захранването става с USB кабел. Калибрирането на стойностите протича автоматично. Още в рамките на този процес CheckAer показва състоянието на въздуха, с което потребителя получава указание за действие. На принципа на светофара уредът свети в зелено, жълто и червено. Когато въздухът е добър LED лампата свети в зелено, при не особено добър въздух – в жълто и при червена светлина проветряването става задължително.

Индивидуално регулиране

Индивидуално регулиране на CheckAer също е възможно. За целта потребителите единствено трябва да регулират чувствителността на сензора, както и силата на светлината на LED лампата. Уредът работи и с адаптер за електрическата мрежа.

CheckAer може да се закупи в онлайн магазина на Siegenia.


Контакти

ул. Любляна 46

София 1618, България

+359 (0) 88 8598660

Партньори