Home  /  За архитектиЗа инвеститориКомфорт   »   Гаражни секционни врати Hörmann

Гаражни секционни врати Hörmann

Нова модерна повърхност и индивидуални мотиви за още по-голяма свобода при избора на дизайн на вратата

Гаражните врати са не само функционални, но служат и като дизайнерски елемент, като с големите си размери влияят значително върху архитектурата на къщата. За да е възможна още по-голяма свобода при избора на дизайн на гаражната врата, компания Hörmann включи в асортимента си нова модерна релефна повърхност и също така предлага възможност за самостоятелно проектиране с индивидуални мотиви или снимки при желание за това.

Нова модерна повърхност Slategrain с релеф със светлосенки

Релефните повърхности на вратите са на мода не само поради факта, че придават модерна визия на вратата. Те също така са много здрави и лесни за почистване, а дребните драскотини са много по-незабележими в сравнение с тези при вратите с гладки повърхности. Новата модерна повърхност Slategrain с щампован релеф със светлосенки предлага модерен дизайн на вратата и същевременно всички предимства на релефните повърхности. Новата повърхност Slategrain предизвиква интерес и у строителните предприемачи с ограничен бюджет и модернизаторите, тъй като е по-изгодна в сравнение с други повърхности на вратите. Повърхността Slategrain за гаражни секционни врати се предлага в цветовете бяло и антрацит, също в 15 изгодни предпочитани цвята и в желания от Вас цвят по RAL.

Индивидуален дизайн на вратата: Самостоятелно проектиране на повърхността Duragrain

С впечатляващ дизайн гаражната врата ще привлича погледите. За да е възможна още по-голяма свобода при избора на дизайн на вратата, компания Hörmann вече предлага дигиталния печат Duragrain за гаражни секционни врати – така строителните предприемачи и модернизаторите могат по желание да проектират самостоятелно гаражната врата с индивидуални мотиви или снимки. Висококачествената повърхност Duragrain е изключително здрава, устойчива на драскотини и UV лъчи, така че дори и при често излагане на слънчевите лъчи дизайнът няма да избелее. За трайно красива визия на повърхността на вратата гаражните секционни врати се запечатват с издръжлива защитна боя, за да се защитят от външни влияния. Запитването и качването на желания мотив се осъществяват през конфигуратора на уебсайта на Hörmann.


Контакти

ул. Любляна 46

София 1618, България

+359 (0) 88 8598660

Партньори