Home  /  Продукти   »   Екологична и устойчива защита

Екологична и устойчива защита

Adler – устойчив асортимент от покрития

Производителят на лакове и бои Adler вече от години предлага екологични покрития за прозорци и мебели, фасади и вътрешни стени. Сега водещият в Австрия производител на лакове прави следваща стъпка – с висококачествения си „green“ асортимент предприятието иска да постави нови мащаби с устойчиви покрития за цялата къща.

Adler предлага подходящото покритие за всяко приложение: екологичното олио Lignovit Terra е екологично покритие за защита на дървесина, натуралните ефектни лакове за прозорци и мебели Aquawood, Bluefin Terra-Diamond за естествена визия на природния материал във вътрешното пространство, за приятната и уютна вътрешна среда се грижат лазурите Lignovit Interior UV 100 или боите за стени Aviva Terra.

Всички продукти се отличават с много добър екологичен баланс – със суровини от възобновяем характер се спестяват до четири килограма CO2 на литър. Това е само част от предимствата, които Adler предлага на клиентите си със зеления си асортимент. Големият процент естествени възобновяеми суровини, ниското съдържание на летливи органични съединения, липсата на тежки метали, аромати, омекотители и други вредни за околната среда съставки са типични за продуктите от зелената серия. Крайните клиенти получават здравословна среда без причинители на алергии. Всичко това е произведено напълно климатично неутрално с изпитано качество. Зелените продукти на Adler са за високи стандарти по всички устойчиви критерии.


Контакти

ул. Любляна 46

София 1618, България

+359 (0) 88 8598660

Партньори