Home  /  За архитектиЗа инвеститориПродукти   »   Каса със стоманена сърцевина VarioFix с регулируема ширина на отвора

Каса със стоманена сърцевина VarioFix с регулируема ширина на отвора

Устойчив на корозия вариант от благородна стомана

Hörmann отново усъвършенства своята каса със стоманена сърцевина VarioFix с регулируема ширина на отвора, която беше пусната на пазара преди няколко години – както по отношение на оптимизираната логистика, така и с оглед на дизайна и областите на приложение. Така касата със стоманена сърцевина VarioFix, която сега се разглобява и на три части, може да се складира и транспортира, пестейки повече място, докато новият вариант на VarioFix от благородна стомана отговаря на високи изисквания по отношение на устойчивостта на корозия и естетиката. Освен това касата VarioFix сега е оразмерена и за платна с по-голямо тегло до 80 кг.

Касата със стоманена сърцевина VarioFix е подходяща за много приложения в обектовото и жилищното строителство. Регулирането в областта на декоративния фалц позволява незабележимо компенсиране на отклонения в стената до 20 мм (-5/+15 мм), което прави касата особено подходяща за саниране при различни дебелини на стените. Стоманената каса VarioFix се монтира като дървена каса без измазване. Фиксирането на касата става посредством запълване с 2-компонентна пяна. Тя е подходяща за монтаж на врати със и без фалц до 50 кг, съотв. 80 кг в преградни и масивни стени, като по желание се доставя грундирана или с прахово покритие. Благодарение на заварените, почти незабележими скосявания касата VarioFix изглежда особено елегантно. Ново при касата VarioFix е също така, че сега е тествана от IFT и за тегло на платното до 80 кг и следователно вече може да се прилага напр. също и за външни врати за жилища без механично фиксиране.

Пестящ място транспорт с разглобена на три части каса VarioFix

С новия, разглобен на три части вариант на касата със стоманена сърцевина VarioFix търговските партньори на Hörmann вече имат и допълнителни предимства: Разглобена на три отделни части, касата VarioFix с щепселно-винтови съединения позволява пестене на място при складиране и доставяне на строителната площадка като компактен пакет. Отделните части се сглобяват и завинтват бързо на място. Освен това касата VarioFix се предлага и по поръчка.

Защита от корозия с каса от благородна стомана VarioFix 

При високи изисквания към устойчивостта на компонентите на корозия предпочитаният материал е благородната стомана. Особено в плувните басейни, санитарните помещения или кухните за обществено хранене конструктивните елементи трябва да са трайно с висока устойчивост на корозия. За тези области на приложение Hörmann вече предлага касата VarioFix за платна и вътрешни остъкления също и във вариант от благородна стомана V2A и V4A.


Контакти

ул. Любляна 46

София 1618, България

+359 (0) 88 8598660

Партньори