Home  /  За архитектиНовини и тенденции   »   3D модел улеснява моделирането на гаражната врата

3D модел улеснява моделирането на гаражната врата

Виртуалния свят на Novoferm

Производителят на врати и портали за частния, обществения и индустриалния сектор Novoferm върви неотлъчно по пътя на дигитализацията. Вълшебните думи са Augmented Reality – под това понятие се разбира компютърно подпомагане за възприемане на реалността чрез допълване със снимки или видеоинформация.

Novoferm използва възможностите на дигиталната помощ във времената на ограничени контакти, така че търговци и производители да могат да представят всестранно продуктите на клиентите си. При този вид презентация продуктите буквално оживяват и могат да се разгледат обстойно, например за секционната врата Iso 70 е предоставена цялата информация, особеностите или цветовете и те могат да се използва в зависимост от нуждите. Техническите детайли се представят нагледно и клиентите интуитивно съставят бъдещата си врата.

В 3D режима моделираните портални врати могат да се видят от всички страни или със zoom функцията да се разгледа всеки детайл отблизо. Типичните действия като проектиране, определяне на повърхностите и избор на вариантите става лесно с клик върху асортимента на производителя. За специализираните търговци и производителите това е голямо предимство защото новото дигитално приложение може да се използва както в обсъждането с крайните клиенти, така е и много добро допълнение при решаване на технически въпроси. Решението на Novoferm е особено подходящо за изложбени салони и е пригодено за използване от лаптопи, таблети или смартфони.


Контакти

ул. Любляна 46

София 1618, България

+359 (0) 88 8598660

Партньори