Home  /  ОбковПродукти   »   Gealan-Smoovio® вече възможно и с Hautau Move

Gealan-Smoovio® вече възможно и с Hautau Move

Плъзгащите системи на Gealan стават още по-гъвкави

Системният доставчик Gealan разшири предложенията си за обков при плъзгащите системи Gealan-Smoovio® с Hautau Move. За производителите на дограма се разкриват допълнителни възможности за производство на плъзгащи решения от системите на Gealan. Всички конфигурации със системата Gealan-Smoovio® са изпитани и сертифицирани.

Към новия вариант на комбинация с обкова Hautau Move Gealan включва и подходящия алуминиев праг, така че компонентите на плъзгане да се интегрират оптимално в системата Gealan-Smoovio®. Заключващата техника на Hautau Move по целия периметър на плъзгането създава много добра плътност на позицията. Здравият обков е лесен за монтаж и комфортен за потребителите при отваряне и затваряне на дограмата.

Сега вече са възможни два варианта на обков Hautau Move и Roto Patio Inowa, за които системната къща гарантира висок комфорт за плъзгащи прозорци и врати от профилната система Gealan-Smoovio®.

Накратко съществените качества:

  • Комфортно отваряне и затваряне от дръжката дори при тежки елементи
  • За затваряне дръжката се завърта по познатия начин
  • Равномерно заключващо движение при всички точки на заключване
  • Иновативно придърпване към касата
  • Допълнителни точки на заключване
  • Всички точки на заключване се управляват от дръжката.

Освен функционалност и комфорт решенията за плъзгане Gealan-Smoovio® на Gealan предоставят на архитекти и инвеститори богат избор от многобройни варианти на цветове и декори, така че да бъдат удовлетворени и естетическите нужди и виждания на крайните клиенти.


Контакти

ул. Любляна 46

София 1618, България

+359 (0) 88 8598660

Партньори