Home  /  ПродуктиПродуктиСигурност   »   Janisol Arte 2.0 на Jansen

Janisol Arte 2.0 на Jansen

Стоманени прозорци с клас RC2

Стоманените прозорци, изработени от системата за дограма Schüco Janisol Arte 2.0, могат да се изпълняват с доказан клас на противовзломна защита RC2. Класът е възможен за еднокрили и двукрили варианти с едноосно или двуосно отваряне навън или навътре.

С голямото си разнообразие от варианти на отваряне Janisol Arte 2.0 е много подходяща система за производство на прозорци, предназначени както за ново строителство, така и при реконструкцията на дограма на исторически сгради.

Сега вече архитекти и проектанти могат да се възползват от тези дизайнерски възможности и в случаите, изискващи противовзломна защита RC2. Ако е необходимо изпълнение на варианти с панели или дори с ламарина – с Janisol Arte 2.0 на Jansen са възможни и тези комбинации.

Дизайнерско многообразие

По отношение на визуалната реализация Janisol Arte 2.0 изпълнява разнообразни желания. При разработване на системата е обърнато специално внимание на възможността за комбинация с най-различни форми на стъклодържачите. Многообразието от стъклодържачи, както и материалът на рамките комбинират достатъчно възможности за индивидуални варианти. Допълнението на системата за противовзломна защита RC2 е част от последователното развитие на програмата за стоманени прозорци не само по отношение на дизайна, но и на сигурността.


София 1618, България

ул. Любляна 46

+359 (0) 88 8598660