Home  /  За архитектиЗа инвеститориПродукти   »   Врати Hörmann с лофт дизайн в модерен индустриален стил

Врати Hörmann с лофт дизайн в модерен индустриален стил

Акценти в интериорния дизайн

През последните години модерният индустриален дизайн се наложи като нова тенденция не само в обзавеждането, мебелите, осветителнитце тела или декорацията. С новите стъклени врати в индустриален стил компания Hörmann създават типичната атмосфера на превърнати в жилища индустриални помещения. Елегантното, висококачествено решение разпределя площта на помещенията с тесните си вертикални и хоризонтални линии поставя фини акценти в интериорното пространство.

Постоянно откритите жилищни зони изглеждат привлекателно и са необратима тенденция особено в новото строителство. С изисканата си конструкция новите врати Hörmann с лофт дизайн предлагат максимална прозрачност и добре осветени помещения. В същото време вратите с лофт дизайн наистина привличат погледите в жилището и се открояват от останалите интериорни врати. Освен това, преди всичко в помещенията с щедър дизайн, те позволяват разделяне и същевременно свързване на жилищни зони, например между хола и трапезарията.

Гъвкаво комбиниращи се елементи

Вратите с лофт дизайн позволяват гъвкаво комбиниране на различни елементи до максимални размери от 5 × 4 метра. Към тях се числят врати с едно и с две крила, със и без странични и горни части, както и стъклени преградни стени. Като прозрачно стъкло се използва многослойно защитно стъкло с дебелина 6 mm.

Тесен профил за максимална прозрачност

Благодарение на тесните профили от само 76 mm при вратите и 20 mm при фиксираните остъкления, както и широките само 15 mm поставени отгоре шпроси, елементите изглеждат много изискано, преди всичко в комбинация с тесните лайстни за задържане на стъклото Slim. За постигане на особено автентична индустриална визия Hörmann предлага вариант с лайстни за задържане на стъклото тип винкел и видими глави на винтовете. По желание видимите глави на винтовете могат да бъдат и боядисани.

Индивидуално цветово решение

Стандартно новите врати с лофт дизайн и фиксираните остъкления се предлагат в цвят наситено черно, мат, като така са оптимално съгласувани с обкова на вратите и дръжките black.edition на Hörmann. Освен това цветовете антрацитно сиво, бял или сив алуминий, бяло и огненочервено предлагат възможност за избор между пет предпочитани цвята, а също така е възможен и избор на желания от Вас цвят по RAL, специални цветове по NCS и цветове с релефен и перлен ефект.

В унисон със стила Hörmann предлага десет модела дръжки за врата в наситено черно и благородна стомана, без розетка, чийто тесен профил хармонира добре с изисканите елементи. Освен моделите дръжки за врата се предлагат и четири модела дръжка под формата на щанга.

Дръжки и панти от един модел

Черното, като нито един друг цвят, междувременно завладя модерния жилищен интериор. Ето защо дръжките за врати Linea без розетка вече се предлагат в наситело черно. Като хармонично допълнение Hörmann предлага за интериорните врати панти, също в черно. С други елементи от черната серия като например черен обков или ключалки се създава модерния вид на хармонично изградената врата.


Контакти

ул. Любляна 46

София 1618, България

+359 (0) 88 8598660

Партньори