Home  /  ПродуктиСъбитияТърговци   »   Conforma откри нов шоурум

Conforma откри нов шоурум

Официален представител на Laminam

На 09.09.2021 добре познатият специализиран търговец на материали за бранша Conforma откри нов шоурум за топпродукта Laminam. Tънкитe широкоформатни гранитогресни плочи се произвеждат в Италия и намират широко приложение – от екстериорни облицовки и вентилируеми фасади до вътрешни ламперии, плотове и мебели.

Компанията Laminam е създадена през 2001 година в сърцето на италианската провинция Модена – Фиорано Моденезе. Основната идея, която стои зад създаването на тази компания, е производството на продукти за външни фасадни и интериорни обшивки. Благодарение на модерната си автоматизирана технология за производство, компанията успява за първи път в света да създаде тънки широкоформатни гранитогресни плочи с размери 1 x 3 метра и 1,62 х 3,24 метра. Продуктът превръща Laminam в абсолютен технологичен лидер в керамичната индустрия.

Laminam печели доверието на милиони потребители по света с богатата гама от решения и услуги за строители, архитекти и дизайнери. Освен матеиала Laminam се предлага подкрепа за изготвяне на чертежи и монтажни схеми, диаграми на инсталации, предварителни проучвания за осъществимост на проекта и др.

В новия шоурум на Conforma посетителите могат да се запознаят с материала, с неговите качества и да видят приложения за интериора. Богатият набор от мостри и експонати дава нагледна представа за възможностите на приложение и разпалва въображението за интересни приложения. Висококачественият материал създава атмосфера на лукс и изтънченост.


Контакти

ул. Любляна 46

София 1618, България

+359 (0) 88 8598660

Партньори