Home  /  Обков   »   Roto Eifel – всичко за вратата

Roto Eifel – всичко за вратата

Roto прави комплексно предложение за врати

Производителите на входни и балконски врати получават цялостно решение за врати от системния доставчик на обков Roto. Предложението се характеризира с прецизна съвместимост на компонентите.

Това се отнася особено за програмата Roto Eifel, която включва термично разделен праг за еднокрили и двукрили врати с отваряне навън за входни и балконски врати от PVC и дърво. Асортиментът осигурява плавния преход от вътрешното към външното пространство.

От гумирания PVC капак има няколко ползи – от една страна, скрива монтажните винтове на прага и създава елегантна визия. От друга – структурата на повърхността му е такава, че не позволява подхлъзване. Освен това при нужда може елементарно и бързо да се подмени.

Богат асортимент от аксесоари

Програмата предлага богат асортимент от практични решения от а до я. Например държачът за прага се завива във фалца и създава стабилна връзка между прага и касата на вратата. Четки или автоматични уплътнения прилепват добре към прага и постигат нужната защита от вятър, дъжд и шум. Водобранът заедно с интегрираното откапване допълва ефективно защитата от косо падащ дъжд.

Наред с тези относително добре познати части програмата от аксесоари съдържа редица други компоненти. Чрез различни капачки се преодоляват спънките при двукрилите врати. Също равнинно в капачката на прага е разположена долната панта за двуосно отваряне от програмата Roto NX. Комбинирани елементи предотвратяват циркулацията на въздух във фалца.

Със специални защитни профили прагът може да се покрие през фазата на строителството, така че да се избегнат наранявания. Съществуват и допълнителни профили, които да създават по-добро преминаване на колела през прага при вариант за отваряне навън.


Контакти

ул. Любляна 46

София 1618, България

+359 (0) 88 8598660

Партньори