Home  /  Обков   »   За плътна и изолирана фасада

За плътна и изолирана фасада

Hautau създаде перфектен праг

Със системата за прагове Atrium® HS ThermoTop® 2.2. Hautau предлага подходящото изпълнение на праг за PVC системи плъзгане с повдигане Atrium® HS. Конструкцията на прагът позволява правилно свързване с конструкцията. Решението улеснява монтажните работи и осигурява надеждното уплътняване.

Прозорците и вратите в сградната обвивка са подложени на особено натоварване, преди всичко от атмосферните въздействия – влага, дъжд, конденз. Климатичните разлики по отношение на фугата между дограмата и конструкцията на сградата са свързани с уплътняване, изолация и отводняване. За всеки обект изпълнението на фугата е специфично и е част от проектирането. За целта са необходими интелигентни и координирани системни решения. Връзката между дограмата и фасадата трябва да се състави внимателно, така че да се осигури дълготрайно функционирането на сградната обвивка.

Решение

Прагът Atrium® HS ThermoTop®2.2 осигурява професионалното изпълнение на фугата. Стандартната програма и допълненията намират индивидуалното решение за всяка ситуация. Функционалната система е разработена съвместно с експерти по изолационните материали.

Перфектно  съчетаните един с друг компоненти осигуряват дълготрайно сигурна изолация.

За да се изпълнят изискванията на нормите и директивите е интегриран допълнителен профил за увеличаване на площта на залепване с повече от 50 мм и с това се постига по-висока плътност и в улеснение на монтажа. Отводняването е решено още заводски.

Уширирители се предлагат с различни дълбочини  20 мм, 50 мм или 90 мм. С тяхна помощ се осъществява естетическия преход към дренажния канал. 


Контакти

ул. Любляна 46

София 1618, България

+359 (0) 88 8598660

Партньори