Home  /  ОбектиОбекти   »   Новата жилищната сграда „Мираж“в София

Новата жилищната сграда „Мираж“в София

Изпълнена с Schüco LivIng 82

Жилищна сграда „Мираж“ е разположена в един от най-добре развитите райони в София, само на няколко минути пеша от Южния парк, и предлага на своите ползватели всички удобства на големия и модерен град.

Сградата се намира в южната част на столицата, на бул. „Тодор Каблешков“, и е с разгъната застроена площ от около 5600 кв.м.

Заобикалящите я дървета и зелени площи придават усещане за свежест и спокойствие. Специално внимание е отделено на функционалността в самите апартаменти – благоприятно разпределение на стаите, усещане за пространство и светлина. Тези характеристики, съчетани с облагородената околна среда, правят сградата идеално място за живеене.

Инвеститорът „Тристан 13“ ООД е строително-инвестиционна компания с богат опит в сферата на проектирането, строителството, продажбата, отдаването под наем и управлението на луксозни недвижими имоти.

Съвсем естествено е за жилищния си проект „Мираж“ в гр. София компанията да се довери на световния лидер на пазара на алуминиеви и PVC профилни системи Schüco. За обекта е избрана и вложена иновативната PVC система Schüco LivIng 82 MD, фолирана – в унисон с актуалните тенденции от Западна Европа – в цвят Braun dekor.

Schüco LivIng 82 MD е 7-камерна PVC система за прозорци с отлични топлоизолационни стойности и тънки видими ширини на профила от 120 мм. Коефициентът на топлопреминаване Uf = 0.96 W/m²K. Според цвета на повърхността има четири възможности за основния профил: бял, кремав, тъмносив и карамел в комбинация със сребристосиви или черни уплътнения. 

С прозорците Schüco LivIng дразнещият шум остава навън. Прозоречната PVC система и иновативната EPDM уплътнителна технология, комбинирани със завукоизолиращ стъклопакет, се грижат за отличната шумоизолация до 47 dB.

Благодарение на изключителния професионализъм в изработката и монтажа на PVC системи от „Агнесика пласт“ ООД – фирма с доказан опит и утвърдена репутация на българския пазар, жилищната сграда „Мираж“ се превръща в новото бижу на един от най-добре развитите райони в София.

                Лицензиран вносител на висококачествените профилни системи от бранда Schüco е компанията „АЛУКЬОНИГЩАЛ“. Вече 25 години фирмата е на българския пазар и наред с търговската си дейност предлага софтуер, технически консултации и обучение на всеки един етап: от фазата на планиране до финализиране на проекта. 

„Агнесика пласт“ е изпълнител на дограмата за сграда „Мираж“


Контакти

ул. Любляна 46

София 1618, България

+359 (0) 88 8598660

Партньори