Home  /  ОбковСигурност   »   Контрол на достъпа от Siegenia

Контрол на достъпа от Siegenia

Комфорт и сигурност

Siegenia разполага с два варианта на контрол на достъпа на входни врати – със скенер за пръсти и код. За производителя на обков това е идеално решение за повишаващото се търсене на SmartHome приложения за частния жилищен сектор.

И двете системи регистрират достъпа, разполагат с нагледно за потребителя управление, както и с таймер. Всичко това определя достъпа на собствениците или хората с разрешение в сградата. Даването на права става много лесно и надеждно. Възможно е използване на еднократен PIN или такъв за определено време, например по време на отпуск.

Системният доставчик отдава голямо значение на комфорта за потребителя. Системата има интегрирани Bluetooth и WiFi. Това позволява използването на смартфон като дистанционно управление през Siegenia Comfort App. Визуално привлекателно е LED осветлението на дисплея, чийто цвят може да бъде избран по желание. Панелът се вписва в цветната концепция на входната врата и вътрешната архитектура.

Монтажът е лесен

Двете системи за контрол на достъпа изискват еднакви фрезования, което позволява елементарен и прецизен директен монтаж, без отделни единици за управление. За ефективността и защитата от грешки се полагат кабели със заводски свързани куплунги. Връзката към SmartHome концепцията на къщата или жилището става без засечки. Възможна е естествено и връзка към алармената система.


Контакти

ул. Любляна 46

София 1618, България

+359 (0) 88 8598660

Партньори