Home  /  Новини и тенденцииПродуктиФасади   »   Ново предложение за двойна фасада

Ново предложение за двойна фасада

seele разработва нова Closed Cavity технология за фасади

Специалистът по фасади seele предлага нова технология за двойни фасади, познати още като Double skin façade, и разширява портфолиото си с новата фасадна система soshade®. seele използва фасадния елемент Isoshade® от дъщерната фирма на концерна iconic skin GmbH и предлага комплексно портфолио, включващо от проектиране до монтаж и поддръжка.

Isoshade® е затворена двойна фасада с интегрирана слънцезащита и представлява алтернатива на досегашното Closed Cavity Facade (CCF). С това решение seele реагира на глобално увеличаващото се търсене на двойни фасади. Специалистът по двойни фасади е представен на възлови пазари като Англия и Съединените щати и разполага с голяма търговска мрежа.

Tези пазари групата има желание да обедини с новата фасада soshade®.

Особености

При soshade® става въпрос за елементарна, самостоятелна фасадна система без външна вентилация. Разликите в налягането, причинени от температурни колебания в затвореното пространство, се регулират елементарно и няма нужда от поддръжка. В сравнение с една Closed Cavity Facade фасадата Isoshade® е много по-евтина за производство и монтаж. На обекта не се налага използване на компресори и подобен вид механизация. Разходите по организацията също намаляват, както и потреблението на енергия по време на експлоатация на сградата. Решението представлява компактна единица, съставена от троен стъклопакет и една междина, заводски интегрирана слънцезащита – ламелни или текстилни щори. Външното стъкло защитава слънцезащитата от замърсявания и метеорологични условия.


Контакти

ул. Любляна 46

София 1618, България

+359 (0) 88 8598660

Партньори