Home  /  За инвеститориКомфортПродукти   »   Стъкла, които не смущават мобилната мрежа

Стъкла, които не смущават мобилната мрежа

Нова функция

Стъклата с покрития са преграда за вълните на мобилната мрежа и понякога използването на мобилен телефон във вътрешността на сградата е затруднено. Възможно решение на проблема се предлага от Gewe®-com connect от Schollglas.

Мобилните услуги са нещо, което съпътства постоянното нашето ежедневие. Често обаче съществуват нежелани смущения, едно от които са стъклата с покрият. На проблема се поставя точка със стъклата Gewe®-com connect.

Gewe®-com connect комбинира предимствата на стъклата с покритие и мобилна мрежа без смущения. Важен мотив в подкрепа на решението има и здравословният му аспект – облъчването при добър обхват се намалява значително, тъй като уредите не търсят постоянно мрежа.

При големи остъкления на офисни и обществени сгради с Gewe®-com connect телефонирането в мобилната мрежа не е проблем и протича без засичания. Стъклата не изискват специална поддръжка или допълнителни разходи за ремонт.

Влаковете също са засегнати от този проблем. Често връзките са лоши и разговорите прекъсват постоянно. Gewe®-com connect е съвместимо с всички мобилни мрежи.


Контакти

ул. Любляна 46

София 1618, България

+359 (0) 88 8598660

Партньори