Home  /  Новини и тенденцииПродукти   »   Gealan-Linear® с ясни кантове

Gealan-Linear® с ясни кантове

74-милиметрова система от Gealan

С системата Gealan-Linear® специалистът по PVC профилни системи Gealan представя конструкция с дълбочина 74 мм, която се отличава сред модерните дълбочини с тесни и подчертано изразени ъглови кантове. Стойностите на топлоизолация обаче остават много добри, звукоизолацията и противовзломната защита също са на ниво. Дизайнерско решение, функционалност и системно многообразие са характеристиките, които определят основните черти на Gealan-Linear®.

С изключително изчистените и подчертано правоъгълни линии системата Gealan-Linear® отговаря на актуалните модни тенденции на архитектурата на прозорците. Визията се желае от много купувачи на дограма – изчистена, минималистична. Ъгловатите стъклодържачи са в унисон с дизайна на прозореца от външната страна. Малък е и градусът на скосяване на периферията на профилите, а тесните ширини увеличават процента на остъклената част на дограмата.

Системата е петкамерна в крилото и шесткамерна в касата. Предлага се в двата познати варианта – с две и три уплътнения, които осигуряват висока плътност и много добри топло- и звукоизолация.

Gealan-Linear® постига стойност на коефициента на топлопреминаване на профилите Uf = 1,0 W/(m2K). Системата предлага възможност да се монтират стъклопакети с дебелина от 24 мм до 48 мм.

В унисон с нуждите на клиентите

Конструкцията се оказва и лесна за обработка. Концепцията й е насочена изцяло към нуждите на клиентите. Gealan-Linear® се вписва безпроблемно в производствените процеси. Универсалният фалц на крилото позволява класическото остъкляване или изпълнение със залепване с Gealan STV®.

Необходимият набор от основни и допълващи профили, аксесоари и армировки е значително редуциран, което намалява разходите, свързани с управление на доставките и складовите наличности. В същото време производителите могат да се възползват от ефективното производство.

Системата е универсално приложима както в новото строителство, така и при санирането. Наред с профилите на прозорци за всички монтажни ситуации, Gealan предлага подходящата система за врати, както и подходящите крила за плъзгане Gealan-Smoovio.

С разнообразна визия

Gealan-Linear® се предлага с богати възможности за цветово оформяне. Декоративни и универсални фолиа дават свобода за многобройни дизайнерски възможности при съставянето на дограмата. Различни структури на повърхността – класически, гладки, матови или с RealWood фолио, съставят креативната страна на усещането.


Контакти

ул. Любляна 46

София 1618, България

+359 (0) 88 8598660

Партньори