Home  /  За инвеститориКомфортСигурност   »   Вентилация за саниране или ново строителство

Вентилация за саниране или ново строителство

Доказана вентилация и димоотвеждане

Наред със системите обков за плъзгане Hautau предлага продукти и решения за автоматизация на прозорци, контрол за естествена вентилация  и системни концепции за топло- и димоотвеждане. Съществува софтуерно решение, разработено от Германското сдружение за автоматизация на прозорци и димоотвеждане, с помощта на който се изчислява нормативно необходимия въздушен обмен, осигуряван от контролираната естествена вентилация през прозорците.

При подмяната на старите прозорци и при по-големи саниращи мероприятия, правилната вентилация трябва да се вземе под внимание. Помощният софтуер бързо и елементарно определя дали и какви да са мерките за постигане на правилната вентилация.

Продукти за приложения

След коректното определяне на действията за осигуряване на необходимата вентилация тя трябва да бъде приложена на практика. Hautau има в продуктовата си палитра индивидуални решения за правилна вентилация. Техниката на обкова и автоматизацията на прозорците постигат нужните цели на оптимална вентилация или надеждното отвеждане на топлина. Отчитат се параметри като температура, влажност на въздуха, вятър или дъжд. Може да се задава и време. Модерните мотори работят с напрежение 24V или 230V.


Контакти

ул. Любляна 46

София 1618, България

+359 (0) 88 8598660

Партньори