Home  /  КомфортФасади   »   Идеалното допълнение за FWS 35 PD

Идеалното допълнение за FWS 35 PD

AWS 75 PD – система с минимални челни ширини

Профилната система Schüco AWS 75 PD.SI може да се използва за единични прозорци, ивица от поредни прозорци или като вградени отваряеми елементи в окачените фасади FWS 35 PD, с което се покриват всички полета на приложение.

Профилната система за прозорци има минимални челни външни и вътрешни ширини. Образуваната рамка от каса и крило е външно и вътрешно еднакво висока, като отваряемите полета не се разграничават визуално от фиксираните от външната страна. Отводняването става скрито. Дизайнът на системата се допълва от правите и ясни линии на формата на профилите. Към това се добавят дръжките без розетка, които хармонично допълват профилната система от платформата Panorama-Design. Конструкцията предлага противовзломна защита до RC2.

AWS 75 PD е също така идеално допълнение на окачената фасада FWS 35 PD, както са и крилата за вентилация AWS 75 PD VV.SI. Това създава цялостна хармонична картина на фасадата.

За производителите на дограма има няколко предимства, най-вече многото еднакви компоненти от системите AWS. Залепването на стъклата става лесно и ефективно с лепяща лента, без да е необходимо време за изчакване и на базата на стандартни стъклопакети. Двете стоманени ъглови подложки за стъклопакети са важен технически компонент, който прави възможно изпълнението на големи стъклени полета при минимални ширини на профилите.


Контакти

ул. Любляна 46

София 1618, България

+359 (0) 88 8598660

Партньори