Home  /  Комфорт   »   dimmbar io за регулиране силата на светлината

dimmbar io за регулиране силата на светлината

Стенен приемник осигурява желаната светлина

С новия приемник за регулиране силата на светлината dimmbar io от Somfy може лесно да се включи или изключи осветлението или то да бъде приглушено. В комбинация със SmartHome централата TaHoma или чрез Box Connexoon на лампите новият приемник може да стане част от домашната мрежа. Управлението е елементарно и интелигентно и може да се осъществява дори през гласовия асистент на Google или от Alexa на Amazon.

При налични инсталации модулът dimmbar io може да се добави без проблем. Съществуващите стенни бутони могат да продължат да се използват. Допълнителни кабели не са необходими, така че dimmbar io може да се монтира, без да се нарани стената. При минимално натоварване LED осветлението може да бъде приглушено до 0 W. Минималните и максималните стойности на силата на светене се задават свободно. Благодарение на малките си размери приемникът предлага различни възможности за монтаж – например скрито под бутона или да се събере в разклонителна кутия.

Управлението се осъществява не само през централа, а може да протече през ръчно дистанционно или през смартфон. Естествено решението има и допълнителни функции като например симулиране на обитаемост на жилището, задаване на различни режими за работа или програмиране на време за включване и изключване.

Управление с ръчно дистанционно

За управлението на приемника от ръчно дистанционно Somfy препоръчва Situo Variation io, с което се контролира силата на светлината в помещенията по всяко време и може прецизно да се променя. Освен това Somfy редовно провежда тестове с актуално предлагани на пазара осветителни тела с регулиране на силата на светене и оповестява перманентно идеално съвместимите продукти.

Различни режими

Приемникът за управление на светлината изпълнява и различни режими с ежедневна повтаряемост или при поставяне на определени условия. Това улеснява значително ежедневието. Тази функционалност е особено полезна по време на отпуск. За тези, които отсъстват за по-дълго време от дома, светлината може автоматично да се включва, така че да симулира оживеност в дома. Това е една възможност за предотвратяване на обири.

Приемникът dimmbar io за управление на силата на светлината е системно решение и може да се комбинира с TaHoma, Connexoon, Google Assistant или Amazon Alexa.


Контакти

ул. Любляна 46

София 1618, България

+359 (0) 88 8598660

Партньори