Home  /  ПродуктиТърговци   »   Elegant Grando – новото допълнение на Deceuninck

Elegant Grando – новото допълнение на Deceuninck

Допълнителни възможности за комбинация

Deceuninck успешно допълва висококачествената си системна платформа Elegant и представя нова каса с дълбочина 84 мм, както и Elegant Grando – крило с нов дизайн на базата на платформата iCor. Профилният асортимент е на пазара от края на септември.

Както новата 84-милиметрова каса, така и новият дизайн на крилото Elegant Grando са разработени от Deceuninck на базата на платформата iCor, която за първи път беше представена от предприятието преди една година. С iCor като първа система по рода си Deceuninck успя драстично да увеличи комплексността и позволява свободно комбиниране на различни крила и каси.

Новите две разработки са допълнения на iCor платформата при дълбочините от 84 милиметра. Дизайнерската линия на Elegant се характеризира с минималистична визия, което е предпоставка за много доброто налагане на пазара. Сега с новото крило Deceuninck връща представата за традиционната визия на PVC прозореца.

Многообразни възможности за комбинация

Новата каса дава възможност за интегриране на термичната армировка Forthex, при което стоманените усилвания може да се пропуснат. Благодарение на принципа iCor касата позволява комбинация с крилото Infinity с усилване от стъкленовлакнест фазер.

Крилото Grando от своя страна се окомплектова както с 84-милиметровата, така и със 76-милиметровата каса. Комбинацията с по-малката каса дава по-големи възможности при саниране. Работи се по допълнение на асортимента с крило за балконска врата – варианти за отваряне навътре или навън, както и изпълнение с делител.

Два различни дизайна на стъклодържачите и многобройни допълващи профили от платформата Elegant са също подходящи за приложение.

Elegant Grando се предлага с фолиране в 50 цвята и като опция с алуминиеви капачки.


Контакти

ул. Любляна 46

София 1618, България

+359 (0) 88 8598660

Партньори