Home  /  Новини и тенденции   »   Iso-Connect Vario SD „Pads“ – малки допълнения с голям ефект

Iso-Connect Vario SD „Pads“ – малки допълнения с голям ефект

Ленти за прозорци на парче

Мултифункционалните ленти Iso-Connect Vario SD на Iso-Chemie вече се предлагат на самозалепващи се парчета, с които може при монтаж да се облепват различни елементи от прозорците като метални анкери, котви, отворени профилни сечения като например на уширителите и др. Така монтажът протича бързо и сигурно.

Парчетата са с изцяло лепилен слой и се продават с ширина 100 мм или 140 мм и дължина 200 мм. Отделните парчета са маркирани с перфорация и се откъсват съвсем лесно от 30-метровата ролка. Преди да се положат, трябва единствено да се отлепи защитното фолио от олепилената страна. Предимството на решението е, че спестява нанасянето на монтажни лепила по време на монтажа. Залепената върху метални повърхности, като например котви, лента създава добра повърхност, която може лесно да се измазва.

Външно и вътрешно приложение

Лентите Iso-Connect Vario SD, както и нарязаният вариант Iso-Connect Vario SD „Pads“, са много практични решения за уплътняване на фугите между стената и касата на прозореца. Те функционират и от двете страни – вън и вътре, като положението се „разпознава“ от лентата в зависимост от условията, в които се намира, и се активизират необходимите функции – хидроизолиращо и паропропускливо от външната страна или паронепропускливо при разполагане от страна на помещението.

С плътност на дъжд от 1050 Ра лентите предлагат много добра защита и изпълняват изискванията за нормативно правилен монтаж.

С Iso-Connect Vario SD „Pads“ може да се покрият метални анкери, котви или да се покриват други малки площи.


Контакти

ул. Любляна 46

София 1618, България

+359 (0) 88 8598660

Партньори