Home  /  За инвеститориОбков   »   keyTec VSX за по-добра сигурност

keyTec VSX за по-добра сигурност

Winkhaus предлага нова механична система за заключване

Изискванията към системите за заключване се повишават непрекъснато. Това се отнася и за механичните решения, които ежедневно се използват в жилищния сектор или в магазините. За тези приложения Winkhaus разработи новата система keyTec VSX, която изпълнява повишаващите се изисквания за сигурност и която притежава модерен дизайн.

С keyTec VSX могат да бъдат заключени както отделни жилища или еднофамилни къщи, така и многофамилни сгради. В системата е заложена ефективна и стабилна техника със съответния ергономичен ключ и типичната визия на Winkhaus. Възможни са комбинации с модерен защитен обков, така че системата на практика се монтира нормативно във всяка врата. Принос има и широкото портфолио от патрони.

Допълнителни варианти за сигурност

Серийно патроните са защитени от разпробиване. При нужда може да се използват допълнителни варианти със защита. Чрез модулната си концепция и голямото вариантно разнообразие от патрони keyTec VSX намира широко приложение и богат избор на възможности. keyTec VSX е на пазара от август 2021 г.

Патентовано решение на Winkhaus за ежедневна сигурност – keyTec VSX.


Контакти

ул. Любляна 46

София 1618, България

+359 (0) 88 8598660

Партньори