Home  /  За инвеститориСлънцезащита   »   За уют на открито

За уют на открито

Renson предлага шест варианта на дизайн за покриви на тераси

За да отговори на желанието на клиентите за по-интересен дизайн на покривите на терасите Renson предлага шест варианта, при които материали и цветове са перфектно съчетани.

При многобройните опции и възможности за персонализация, основна цел е да се запази общия поглед върху предложенията, за да може да се избере правилната комбинация и да се постигне успешно целта на обединяване на функция и дизайн.

Изходната точка е естествената визия на алуминиевата конструкция на покрива за тераси и плъзгащите се капаци. Видът, материалите и цветовете могат да бъдат съчетани свободно, а външни завеси цветово допълват всеки дизайн.

Земен оазис

Под тъмно кафявия сенник и плъзгащите се платна в топли южни тонове настроението идва и в собствената градина. Плътно тъкани пердета в традиционна визия нанасят последния щрих.

Чиста есенция

Обратни към същественото под покрива в меко бежово. Пастелен тон, който се продължава от плъзгащата стена Pure Essence. Ефирни пердета от фино тъкан текстил допълват атмосферата.

Идилична градина

Топла структура в маслинено зелен основен тон рисува конструкцията на покрива. Еднакви тонове се повтарят при фиксираните ламели и пердетата. Ламели в пепел допълват цялото.

Духовна хармония

Градински павилион, при който черно-кафявото на основната конструкция в комбинация с дърво и текстил въздейства изисквано. Ламелите на покрива в дървесния декор „Орех“, плъзгащите се капаци с черно-кафяв текстил допълват картината.

Tech Cocoon

За клиенти, които се осмеляват да използват динамични цветове за мебели и да експериментират с декорация. Прозрачността на белия покрив, плъзгащите се капаци, стъклените стени или пердетата създават основата на класическата визия.

Кристален салон

Цветът на нежна градинска структура се повтаря във външните елементи и полупрозрачните пердета. Елегантна визия на плъзгащите се елементи размиват границите между вън и вътре.


Контакти

ул. Любляна 46

София 1618, България

+359 (0) 88 8598660

Партньори