Home  /  B2BПродуктиФасади   »   Aquawood Covapro на Adler

Aquawood Covapro на Adler

И за трудни дървени прозорци

Перлено бяло, светли цветове, тревисто зелено, антрацит, топло жълто, лилаво – желанията за цвят на прозорците са безкрайни. Също толкова многообразни са и формите на дървените прозорци от старите стилове, изработени със занаятчийска прецизност.

За да се изпълнят всички желани цветове и производителите на дървени прозорци да могат да обработва лесно и удомно дървени прозорци от различни епохи Adler разработи финишните покрития от серията Aquawood Covapro 40. Базираният на водна основа финишен слой придава особено голяма устойчивост на повърхностите на атмосферните въздействия.  

Пори? Перфектно?

Aquawood Covapro 40 се отличава не само с функционалните си стойности. Новото попълнение в продуктовото портфолио на тиролския производител на бои и лакове създава красива повърхност дори при „трудни“ дървесини. Очертаването на порите е единствено по рода си. Импрегнирането с Aquawood Primo и грундирането с Aquawood Intercare FlowQ се извършва по метода с обливане или потапяне, а нанасянето на финишния слой Aquawood Covapro 40 става по класическия начин – пръскане на ръка. За тези, които работят в областта на архитектурните паметници с прозорци с тесни шпроси и декоративни профили, технологията е много ефективна.

Също така много оригинален е копринения гланц, който се придава от новия лак на Adler върху повърхността.

Pro за професионалисти

Новото покритие на Adler за прозорци, както и матовия вариант на Aquawood Covapro 20 изолират добре и са ефективни за работа. Добро поведение при вертикални повърхности, оптимално протичане на процесите и кратко време за съхнене са удобства в полза на производителите на дървена дограма. Aquawood Covapro 20 е убедителен при  повърхностите на прозорци и по отношение на водоустойчивост, твърдост, устойчивост на кремове и мазнини. Aquawood Covapro 20 се харесва от клиентите на много пазари.


Контакти

ул. Любляна 46

София 1618, България

+359 (0) 88 8598660

Партньори