Home  /  За инвеститориПродукти   »   Veka допълва палитрата декори Spectral

Veka допълва палитрата декори Spectral

Приятна изненада за ценителите на изискван дизайн

Производителят на PVC профили за прозорци и врати Veka обогатява с нови допълнения собствено разработената технология за повърхности Veka Spectral. Както беше обявено още при първоначалното представяне на колекцията, многообразието на цветови и дизайнерски варианти ще се допълва постоянно.

В изключително положителните отзиви, които производителят получи за палитрата повърхности Spectral, Veka вижда потвърждението, че продуктовите качества на ексклузивните повърхности следват тенденцията за висококачествен дизайн. Изключително ниското рефлектиране на светлина и ултраматовата повърхност се допълват от старателно подбраните цветове, която се харесва както на инвеститорите, така и на архитектите. Освен това техническите и механичните качество са изведени на високо експлоатационно ниво.

Сега и в дървесни декори

Съгласувано с партньорите от дограмаджийския бранш Veka допълва успешната цветова палитра с три нови тона: Tender Oak antik, Tender Oak сиво и Tender Oak бяло. Характерната за Veka Spectral ултраматова визия и нежното, копринено усещане при допир до повърхността отличават и тези нови варианти.

Това е не само допълнение, но и отговор на Veka към все по-разрастващия се пазар на цветни профили и желанието на инвеститори и архитекти да имат богат избор от възможности при оформянето на фасадите. С това се задоволяват нуждите и на клиенти с афинитет към дизайнерски решения.  


Контакти

ул. Любляна 46

София 1618, България

+359 (0) 88 8598660

Партньори