Home  /  Обекти   »   Рейнарс Алуминиум представя:

Рейнарс Алуминиум представя:

Azur Varna Resort – прекрасен жилищен комплекс на брега на морето!

Azur Varna Resort е изграден в най-зеления район на град Варна – „Св. св. Константин и Елена“, на метри от морския плаж и на 10 минути от централната част на града. Състои се от два самостоятелни луксозни комплекса – Azur Premium и Azur Deluxe, които са с обща визия. Проектът е носител на специална награда в категория „Жилищни сгради на 10 000 кв.м РЗП“ в националния конкурс „Сграда на годината“ 2021 г.

Цялостната концепция е насочена към качествен и здравословен начин на живот, отговарящ на очакванията за по-висок стандарт, сигурност, комфорт и връзка с природата. Това е причината инвеститорите в Azur Varna Resort да изберат най-новата прозоречна система на Reynaers Aluminium Masterline 8 HI. Тази отлично термоизолирана алуминиева система от ново поколение задава пазарните трендове в бранша в световен мащаб и съчетава енергийна ефективност, сертифицирана по швейцарския стандарт за пасивни сгради Minergie, шумоизолация, здравина и дълговечност. Прозорците са изпълнени с троен стъклопакет с три вида стъкло (6 мм високоенергийно / 4 мм флоат / 4 мм нискоемисийно Ка стъкло и газ аргон в камерите между стъклата за още по-добра изолация). Това допринася за намаляване на използването на енергия за отопление през зимата и за климатизация през лятото. Освен това Masterline 8 HI предлага архитектурна свобода с множество варианти за дизайн и лесен монтаж на готовите елементи. Изработката и монтажът на алуминиевите профили и системи са поверени на „Агенция дограми и фасади“ ЕООД, гр. Варна.

AZUR PREMIUM е луксозен жилищен комплекс от затворен тип за целогодишно обитаване, разположен на площ от 20 000 кв.м. Комплексът се реализира поетапно и включва 4 жилищни сгради, две от които напълно завършени (Сграда 1 и Сграда 2). Проектът включва функционално разпределени студиа, двустайни, тристайни, четиристайни апартаменти и пентхауси, подземен паркинг, паркови зони, открити басейни и детски площадки, СПА център със закрит басейн, контрастен басейн, йога зала, парна баня, сауна и фитнес, ресторант, супермаркет, обменно бюро, фризьорски салон и магазини.

Azur Varna Resort е първият жилищен комплекс в града, сертифициран по стандарта за устойчиво строителство BREEAM – водещ световен метод за измерване въздействието на сградите върху околната среда (т. нар. метод за устойчиво строителство).


Контакти

ул. Любляна 46

София 1618, България

+359 (0) 88 8598660

Партньори