Home  /  ПродуктиСигурност   »   Стъклен предпазен парапет от Warema  

Стъклен предпазен парапет от Warema  

Сега с още възможности за комбинация

Почти невидимият предпазен парапет VisioNeo Sun на Warema стои елегантно и същевременно служи за защита срещу падане през прозореца. Нещо повече – сега се предлага като системно решение за комбинация с ролетни, ламелни или текстилни щори. На разположение е и подходящото изпълнение за комбинация с ролетната щора NA-RO с ревизия отвътре.

Изработеният изцяло от стъкло парапет VisioNeo Sun на Warema се монтира към прозорци до земята. Благодарение на прозрачността парапетът може да се добавя хармонично в архитектурата на фасадите. Наред със сигурността е гарантирано и максимално добро количество светлина през прозорците.

Стъклодържачите са интегрирани във водачите на слънцезащитата и се монтират бързо и лесно. Няма видими винтове, които да смущават визията. Стъклото е разположено зад равнината на щорите, така че слънцезащитата се спуска плътно надолу до пода и изпълнява функцията си по цялата площ на прозореца.

VisioNeo Sun може да се комбинира с повечето слънцезащитни решения на Warema. Сега се добавят и решенията за комбинация с NA-RO с ревизия отвътре. Портфолиото на тентите е допълнено с два нови водача. Едното решение е подходящо за малки размери на тентите и в случай, че водачът не бъде скрит напълно в мазилката. При водача easyZIP профилът може да бъде застъпен от мазилката до 14 мм. Вторият нов водач е подходящ при малко място за монтаж.

Повече варианти за мрежи против насекоми и профили за прозорци

Както при VisioNeo Sun, така и при версията VisioNeo Single без слънцезащита може да се интегрира ролетна мрежа срещу насекоми. Ролетният комарник може да бъде съчетан с ролетни, ламелни или текстилни щори. Възможно е да се добави и при прозорци с делител.

VisioNeo може да се монтира към PVC, алуминиеви, дървени или комбинирани прозорци.


Контакти

ул. Любляна 46

София 1618, България

+359 (0) 88 8598660

Партньори