Home  /  ПродуктиСъбитияТърговци   »   ADLER добро посещение и интерес на панаира

ADLER добро посещение и интерес на панаира

С акцент върху екологичните аспекти

Много посещения на щанда на ADLER, многобройни нови клиенти, силен интерес към лаковете на водна основа – това е оценката на предприятието за участието в извънредното лятно издание на дуото специализирани панаири Fensterbau Frontale и Holz-Handwerk 2022 в Нюрнберг, Германия.

Бъдещето е в лаковете на водна основа

Лаковете на водна основа са основна тема на щанда на предприятието на международния панаир.

„Много дърводелци, мебелисти и малки предприятия са насочили мислите си конкретно към преминаване към производство с лакове на водна основа“, коментира Андреас Фишбауер, ръководител продажби за Германия. Петер Щехер, ръководител отдел дървообработваща индустрия, познава много добре причините за това: „Екологичната технология на покритията отговаря на духа на времето и предлага на производителите възможност да заемат стабилни позиции на пазара. Освен това лаковете на водна основа са лесни за използване и времето за съхнене е намалено чувствително. Междувременно е постигнат същият висок стандарт както при продуктите на база на разтворители. Не на последно място лаковете на водна основа са ценово атрактивни, тъй като не се влияят от цените на петрола.“

Двойно представяне

Добри резултати показа и концепцията на ADLER да не участва с друг щанд на Fensterbau Frontale, а вместо това да покани производителите на дървени прозорци на Holz-Handwerk. Специално за тях ADLER разработи и предложи новата система покритие Histo за саниране на исторически здания. Предоставен бе и поглед към иновативния продукт Pyrolan – пожарозащитно покритие, което ще е на пазара до няколко месеца.

От начало до край на панаирния щанд на ADLER цари оживление.

Зелено във всички посоки

Съвсем в съответствие с тенденцията за защита на природата и устойчивото развитие панаирният щанд на ADLER символично бе обграден в свежо зелено, допълнен от доброто настроение на силно мотивираните служители, готови за професионална подкрепа и консултация за всички заинтересовани.

„Независимо от трудните рамкови условия нашите клиенти са обзети като цяло от оптимизъм – коментира Петер Щехер. – Нивото на поръчки продължава да е добро. Добрият отзвук от панаирното ни участие дава повод за оптимистичен поглед в бъдещето и показва, че сме поели по правилния път.“


Контакти

ул. Любляна 46

София 1618, България

+359 (0) 88 8598660

Партньори