Home  /  ПродуктиПродукти   »   Достигнаха ли вакуумните стъклопакети пазарна зрялост?

Достигнаха ли вакуумните стъклопакети пазарна зрялост?

Salamander залага на вакуумните стъкла Fineo

Системният доставчик Salamander и AGC Glass Europe сключиха стратегическо партньорство за пазарите на немскоговорящите страни, Полша и Италия. Обединеното ноу-хау на двете компании създава основата за решение, интегриращо вакуумни стъкла в профилните системи на Salamander.

Както вече ви запознахме, вакуумното стъкло Fineo на AGC Glass Europe е изключително тънко. Дебелините започват от 6 мм и се постигат добри термични и акустични стойности, а количеството преминаваща светлина е голямо. Към най-съществените предимства спада ниското тегло на стъклото. Много съществено е, че вакуумното стъкло Fineo се рециклира напълно.

Salamander се възползва от предимствата на Fineo, така че да постигне по-добри стойности за прозорците си по отношение на топло- и звукоизолацията, устойчивостта на вятър и водоплътността.

Премиерно представяне на Fensterbau Frontale

На Fensterbau Frontale в Нюрнберг Salamander ще покаже своя прозорец на бъдещето, който е изпълнен с вакуумното стъкло Fineo.

„Радваме се на партньорството с AGC Glass Europe и сме убедени, че това ще е еталон за бъдещите прозорци. Посетете ни през юли по време на Fensterbau Frontale на нашия щанд и изградете своята представа за прозореца на бъдещето“, споделя един от изпълнителните директори на Salamander Тил Шмидекнехт.

Управителят на Fineo Glass Серж Мартин допълва: „Ние също сме ентусиазирани от партньорството със Salamander. Съвместно ще представим на пазара едно чудесно решение с ясен акцент върху качествата, дизайна и устойчивостта.“


Контакти

ул. Любляна 46

София 1618, България

+359 (0) 88 8598660

Партньори