Home  /  За инвеститориОбектиОбекти   »   Schüco LivIng 82 MD Top Alu – за атрактивни архитектурни решения

Schüco LivIng 82 MD Top Alu – за атрактивни архитектурни решения

Бутикова жилищна сграда на бул. „Демокрация“ в Бургас, изпълнена с PVC система Schüco

Бутиковата жилищна сграда на бул. „Демокрация“ е разположена в един от най-добре развитите райони в гр. Бургас и само на 30 м от централния вход на Морската градина, предлагайки на своите ползватели всички удобства на морския град.

За дограмата на жилищния си проект инвеститорът се доверява на световния лидер на пазара на алуминиеви и пластмасови профилни системи Schüco за прозорци, врати и фасади. След старателен подбор за обекта е избрана и вложена иновативната PVC система Schüco LivIng 82 MD Top Alu с алуминиева капачка.

Външните алуминиеви капачки са атрактивен елемент, който разширява възможностите за оформяне визията на пластмасовите прозорци. Системата Schüco TopAlu комбинира предимствата на пластмасата по отношение на топлоизолацията, плътността и поддръжката с уникалния дизайн на лекия метал. Елегантната сдържаност на алуминия го прави идеален материал за модерната архитектура.

Наред с дизайнерската свобода Schüco TopAlu предлага и икономически предимства: оптимизиране на фасади на сгради със смесено предназначение, в които има жилищни и офисни части. Алуминиевите капачки могат да бъдат прахово боядисани във всички нюанси на RAL палитрата или да бъдат елоксирани. Възможно е да бъдат постигнати и различни метални и декориращи ефекти.

Schüco LivIng 82 MD е 7-камерна PVC система за прозорци с отлични топлоизолационни стойности и тесни видими ширини на профила от 120 мм. Коефициентът на топлопреминаване Uf = 0.96 W/m²K. С прозорците Schüco LivIng дразнещият шум остава навън. Прозоречната PVC система и иновативната EPDM уплътнителна технология, комбинирани със звукоизолиращ стъклопакет, се грижат за отличната звукоизолация до 47 dB.

Благодарение на изключителния професионализъм в изработката и монтажа на PVC системи от „Тал Бургас“ ООД – фирма с доказан опит и утвърдена репутация на българския пазар, жилищната сграда на бул. „Демокрация“ се превръща в новото бижу на един от най-добре развитите райони в Бургас.

Лицензиран вносител на висококачествените профилни системи от бранда Schüco е компанията АЛУКЬОНИГЩАЛ. Вече повече от 25 години фирмата е на българския пазар и наред с търговската си дейност предлага софтуер, технически консултации и обучение на всеки един етап: от фазата на планиране до финализиране на проекта. 


Контакти

ул. Любляна 46

София 1618, България

+359 (0) 88 8598660

Партньори