Home  /  За архитектиНовини и тенденцииПродукти   »   Големи размери с тесни профили

Големи размери с тесни профили

Изпитано системно решение

Jansen представя на Bau 2023 необикновено големи прозорци от системата Janisol Arte 66 с невероятната височина от 3530 мм. В Janisol Arte 66 plus на водещия в Европа производител на термоизолиращи стоманени профили за прозорци, врати и фасади функционалността и естетиката при стоманените системи са еднакво добре представени.

Добре познатата висококачествена платформа Janisol Arte предприятието допълни с нови възможности за приложение на изключително тясната, термично разделена конструкция. Най-новото допълнение Janisol Arte 66 е с дълбочина 66 мм и може да се използва за прозорци с двуосно отваряне. С Janisol Arte 66 plus е възможно да се произвеждат прозорци с височина до 3530 мм. При използване на шпроси се допълват приложенията с чудесно решение за саниране особено на индустриални архитектурни паметници. Тънките профили са напълно в крак с модните течения, така че системата е много подходяща и за авангардни съвременни сгради.

Комбинацията каса крило е с челна ширина едва от 53 мм, а само на касата – 25 мм. Фините, но въпреки това здрави конструкции с много стъкло и висока толпо- и звукоизолация позволяват постигане на коефициент на топлоизолация Ud = 1,5 W/(m2K). Максимално количество светлина, минимални топлинни загуби и дълготрайност на функционирането са желанията, които Jansen изпълнява за своите клиенти.  Janisol Arte 66  предлага повече ползи, по-малко енергийни загуби и пестеливо използване на ресурсите.

Многобройни възможности

Системата Janisol Arte 66 е изпитана съгласно продуктовата норма 14351-1 и притежава СЕ маркировка. Модулната концепция на Janisol Arte 2.0 и Arte 66 позволява на архитекти и проектанти многобройни възможности за изпълнение на различни фасади, прозорци и врати при спазване на всички изисквания за статика и строителна физика, както и на условията за сигурност на изпълнители и обитатели. Производството и остъкляването се извършват по обичайния за Janisol и  Janisol Arte 2.0 начин. Сигурността на процесите е осигурена.


Контакти

ул. Любляна 46

София 1618, България

+359 (0) 88 8598660

Партньори