Home  /  Новини и тенденцииПродукти   »   REHAU Window Solutions представи новата прозоречна система ARTEVO

REHAU Window Solutions представи новата прозоречна система ARTEVO

На тазгодишното издание на Residential Forum 2023 REHAU показа за първи път новата си революционна прозоречна система ARTEVO. Тя е предназначена за високия сегмент на строителството и задава изцяло нови стандарти по отношение на дизайн, размер и устойчивост.

Изчистените геометрични контури придават на ARTEVO стилна и естетична визия, покриваща най-високите изисквания. Тесните видими профили допълнително увеличават стъклените площи и позволяват архитектурни изпълнения с максимално количество естествена светлина.

Чрез използването на фиброкомпозитен материал RAU-FIPRO X прозоречната система ARTEVO позволява архитектурни изпълнения в мащаб, който не беше възможен досега.

Интегрирането на RAU-FIPRO X в цялото напречно сечение на профила осигурява равномерно и надеждно предаване на товара. Усилените зони във външните стени осигуряват допълнителна стабилност, устойчивост на усукване и климатични въздействия. Дори прозоречните елементи от пода до тавана с височина на крилото до 2,80 м са функционално надеждни, а до височина 2,45 м стоманената армировка може напълно да отпадне.

ARTEVO max предлага още по-високи нива на енергийна ефективност посредством иновативната технология REHAU LowЕ, налична като допълнителна опция. Благодарение на добавянето на високотехнологичното фолио LowE в камерите на профилите, ARTEVO отговаря на критериите за пасивна къща със стойности на коефициента на топлопреминаване на профила Uf до 0,82 W/(м²K) и покрива високите изисквания на швейцарския стандарт Minergie P.


Контакти

ул. Любляна 46

София 1618, България

+359 (0) 88 8598660

Партньори