Home  /  КомфортПродуктиТърговци   »   Пътят нагоре

Пътят нагоре

Наклонени подемници  Bоеcker – За да ви е лесно!

Вертикалният транспорт на дограма и стъклопакети е едно от предизвикателствата на всеки обект за всеки производител на дограма. Да, качването на рамките и стъклопакетите, както и на  всякакви други материали е предизвикателство и изисква време, човешки ресурс и загуба на работни часове. При подписването на поръчката за всеки обект, независимо дали е новострояща се сграда, или се санира цял голям блок, дали се сменят прозорците на два апартамента – вертикалният транспорт на материалите е моментът след производството, който изисква изключително много работно време.

Вместо загуба на ценно време в качването на стъклопакети и рамки с асансьора, пеша по стълбите или с въже и макара, целият процес може да се оптимизира с ефективен вертикален транспорт с едно надеждно, просто и бюджетно решение – наклонени подемници Bоеcker.

Наклонените подемници Bоеcker са доказани във времето решения – иновациите на марката продължават от 1958 г. до ден днешен. Във версия сглобяем или прикачен, наклоненият подемник Bоеcker е навсякъде с теб, за да улесни твоята работа, като ти спести време и усилия в качването на материалите.

Наклоненият подемник Bоеcker Top Lift  е най-бюджетното решение на пазара за вертикален транспорт на материали с работна височина от 3 м до 20 м, и скорост на движение на работния кош 34м/мин, който е навсякъде с вас. След наклоненият подемник Top Lift в разнообразието от модели се явяват прикачените модели Boecker Simply, Junior, Avario и самоходният Boecker Agilo.

Прикачните модели се закачат на теглича на автомобила, който използвате, и пътуват навсякъде с вас, а моделът Agilo е със собствено шаси, което позволява да сте още по-мобилни и независими. Работната височина на Simply е до 21 м, Junior е до 24 м, Avario е до 27 м, а на модела Agilo до 55 м. Моделите наклонени подемници Boecker предлагат огромно разнообразие от работни кошове, които сменяте спрямо вашите нужди. Дали  универсален работен кош, дали кюбел за насипни товари, дали за соларни панели, дали за мебели, дали за стъкла и дограма или за монтаж на скеле, наклонените подемници Boecker подкрепят твоята работа, ежедневно. Наклонените подемници Boecker са представени на българския пазар от „Платформи БГ” ООД, лидер в доставката на подемни съоръжения за строителство, индустрия и производствени линии.   


Контакти

ул. Любляна 46

София 1618, България

+359 (0) 88 8598660

Партньори