Home  /  СъбитияТърговци   »   Официално откриване на шоурум в София

Официално откриване на шоурум в София

Новото търговско пространство открито с ексклузивно събитие

На 27.09.2023 г. се проведе официалното откриване на шоурума на ЕТЕМ в емблематичната сграда Capital Fort в София. Мероприятието бе активно посетено от представителите на бранша. ЕТЕМ отваря едновременно два шоурума, вторият се намира в град Пловдив.

Идеята на компанията е да предостави достъпно за всички добре оборудвано пространство, в което желаещите да се запознаят с продуктите, да има възможност те да бъдат усетени и преживени

Шорумът на ЕТЕМ може да се използва за срещи и дори фирмени мероприятия,  инвеститори, архитекти и изпълнители ще коментират бъдещите си съвместни проекти.

Мястото на изложбената зала на ЕТЕМ в сграда Capital Fort е много логичен избор с оглед на това, че фасадата на сградата е изпълнена изцяло с продуктите на компанията.

„Шоурумите, които откриваме в София и Пловдив, са следващата стъпка в нашата стратегия за трансформацията на компанията, която да открие нови перспективи пред нашите партньори. В новите ни търговски пространства ще предоставим напълно комплексно обслужване, което съм сигурен, че ще ни отличи по един категоричен начин на пазара“, сподели Тодор Фиданов, изпълнителен директор на ЕТЕМ България и ЕТЕМ Румъния.

В Пловдив ЕТЕМ очаква посетителите си в сградата на Platinum Homes на бул. „Марица” 160 Б.


Контакти

ул. Любляна 46

София 1618, България

+359 (0) 88 8598660

Партньори