Home  /  Продукти   »   Нулев праг от Siegenia

Нулев праг от Siegenia

Без компромиси

Решение за преминаване през вратата без препятствия – с новия нулев праг Eco Pass към системата обков Portal HS Siegenia дава възможност за изработване на елементи плъзгане с повдигане без разлика в нивото.

Прагът за елементи от дърво и дърво/алуминий предлага на крайните потребители комфорт и стандарт, при това за всички генерации, благодарение на изцяло потъналата релса за плъзгане. Това го прави идеален за използване при модерното ново строителство или за старчески домове, където нулевите прагове са правилното решение. Прагът е изпитан и сертифициран по насоките MO-01/1 на ift Розенхайм за уплътненост.

Наред с приятния външен вид прагът постига добра топлоизолация. Добре конструираният десеткамерен профил предотвратява образуването на конденз. Благодарение на отводняването през две равнини се постига същата водоплътност при косо падащ дъжд, както при традиционните прагове с наклони за оттичане на водата.

Бърза обработка и лесен монтаж Производителите на дограма могат да се възползват от бързата и ефективна преработка на новия праг. От уплътняващите компоненти и лесното почистване на прага до водобрана – всички компоненти са идентични с частите на стандартен праг. От това имат полза производителите, защото могат да управляват икономично складовите си наличности. Освен това монтажът и изграждането на зоната под прага става бързо. Лесно и професионално.


Контакти

ул. Любляна 46

София 1618, България

+359 (0) 88 8598660

Партньори