Home  /  Новини и тенденцииСпециализирани търговци   »   Winkhaus на Fensterbau Fronatale 2024

Winkhaus на Fensterbau Fronatale 2024

„Прекалено много, за да го запазим за нас”

От 19. до 22 март 2024 отваря врати големият международен панаир за строителния бранш в Нюрнберг. Fensterbau Frontale 2024 ще бъде  място, което Winkhaus ще използва, за да покаже иновациите си като специалист по техники за прозорци, врати и контрол на достъпа. Под мотото “Прекалено много, за да го запазим за нас” предприятието ще представи на специализираната международна публика в хале 4, щанд 4-243 наред с интересните очаквани от пазара новости и голям брой продуктови разработки, дигитални помощни средства и услуги с истинска добавена стойност за клиентите.

Многобройни предложения за партньорите

Системният доставчик на решения за обков Winkhaus е познат за широкия спектър от дигитални и сервизни услуги, които съпътстват продуктите. Към тях се числят обучения, съобразените с конкретните нужди на клиентите, подкрепа с добре поддържана база данни, както и системни изпитвания за противовзломна защита, плътност, дълготрайност на функционирането на прозорците и вратите или проверки по различни директиви и изисквания.

За да разтовари допълнително клиентите в ежедневната им работа, Winkhaus разшири онлайн платформата. Тук за профила на прозорците, вратите и системите за сигурност могат да се намерят много полезни инструменти, между които конфигураторът за врати със секюрити обков, удобна за потребителите система за поръчка на заключвания, широк спектър от маркетингови материали за сваляне и много други. Предимствата на сервизно обслужване на  Winkhaus, както и на възможностите на интернет портала на системния доставчик посетителите на панаирния щанд ще могат да видят на живо.

Новости за прозорци

В областта на техниките за прозорци Winkhaus наред с обявените за премиерно представяне разработки ще представи иновации, които покачват продуктивността в производството и същевременно служат за повишаване на сигурността на функциониране и комфорта за крайните потребители.

Към харесваната от производителите на прозорци програма за обков activPilot Winkhaus ще представи редица интересни допълнения, който разполагат с многократни ползи – повишават ефективността на производството на прозорци и увеличават комфорта при експлоатация, което високо се цени от крайните потребители.

Много клиенти на Winkhaus вече избраха за дограмата си силните панти на системата обков за прозорци activPilot Concept, които могат да носят тегло до 150 кг. Специалистите, които все още не познават предимствата на техниката, ще получат възможността да се информират директно на панаирния щанд.

На желаещите да имат или да произвеждат прозорци с тесни профили и много стъкло Winkhaus предлага скрития обков activPilot Topstar. Той впечатлява не само с високата си носимоспособност при високо тегло на крилата, но и с иновациите, с които изработването на дограмата и монтажа й са улеснени значително.

А интересуващият се от темата строителство за безпрепятствен достъп и здравословна вентилация ще намери търсените отговори на панаирния щанд на Winkhaus.

Многобройните гости ще бъдат очаквани и от богатата информация за актуалните системни допълнения на aluPilot за алуминиеви прозорци за обектовото строителство.

Автоматизация за врати

С blueMotion+, blueMatic EAV4 и blueMatic EAV4+  Winkhaus показва на пазара новата генерация моторна сигурност на заключване на врати. При blueMatic EAV4 und EAV4+ нов силен 24-волтов мотор предоставя на потребителите повече сигурност и комфорт при експлоатация. Вратата при затваряне се заключва автоматично, а за отключването отговаря моторът, който вади езиците от насрещниците. Системата е съвместима с всички актуални системи за контрол на достъпа, независимо дали става въпрос за скенер на пръстови отпечатъци, домофон или елементарен бутон на стената или естествено за традиционните ключове.

Най-впечатляващото при blueMatic EAV4+ и blueMotion+ е допълнителният комфорт, предлаган от иновативната комбинация на мотора с интегриран радио модул, който комуникира през WiFi или смартфон. Така при blueMatic EAV4+ става възможно отключването, а при blueMotion+ отключването и заключването. Управлението се извършва през приложението Winkhaus doorControl (Android и IOS). Така смартфонът става универсален ключ за вратата и монтажът на допълнителен контрол на достъпа става излишен. Това спестява технически и финансови разходи при производството на врати.

Индивидуална сигурност за входовете

Наред със системите за заключване Winkhaus предлага и патрони. През тази година на Fensterbau Frontale производителят ще покаже различни механични решения. В центъра на внимание ще се представят системите keyOne X-pert, keyTec N-tra / N-tra+ und keyTec VSX / VSX+.

keyOne X-pert стои убедително с многообразието на типа и като поддържана на склад стока много се харесва от производителите. В същото време системата за заключване предоставя много пространство за специални индивидуални решения. Детайли за техниката на отваряне посетителите ще получат на щанда на Winkhaus.

От особен интерес за експертите на сигурността е представянето на системата ключове  keyTec N-tra+. AZE Protection е технически защитен от копиране ключ и шест щифта с пружина, N-tra+ разполага с висока степен на сигурност и комфорт за средни до големи заключващи решения.

Също нова и изключително здрава е системата за патрони keyTec VSX+. Механиката на патрона е обявена за патент.

Компактна електронна система за заключване за домашни условия

Системата може да се използва и за офиси или други обществени места. Наред с механичната заключваща система на панаирния щанд в Нюрнберг ще може да се види електронната система  blueCompact, която свободно се конфигурира през съответното приложение. Допълнение към решението е  електронен патрон и четец за достъп за външното и вътрешното пространство. Комфортно автоматично изключване прави решението интересно за търговски помещения или клубни къщи.

blueCompact се приема добре както от пожарната или спортните дружества, така и от малките предприятия или собственици с високи изисквания към входната врата. Най-вече когато повече врати с единна среда за идентификация трябва да се заключат и контролът на достъп да се управлява във времето.

С голямо разнообразие от иновации Winkhaus показва възможности и разбиране за потребностите на партньорите от индустрията, специализираната търговия и занаятчийството, както и желание да подпомогне напредъка на своите клиенти.


Контакти

ул. Любляна 46

София 1618, България

+359 (0) 88 8598660

Партньори