Home  /  Специализирани търговци   »   Групата Масо пое изцяло Hautau

Групата Масо пое изцяло Hautau

Предприятието Hautau става вече 100% дъщерно дружество на групата Масо. Австрийският производител на обков Масо закупи и останалите 25% от дружествените дялове на германския специалист по плъзгане. Групата Масо, със седалище в Залцбург, още през 2018 г. закупи 75% от дяловете на Hautau.

Сега двете предприятия съвместно разполагат с голям асортимент от решения за обков. Hautau, както е познато, концентрира ноу-хауто си в областта на плъзгащите елементи, както и при автоматизацията за прозорци и с това допълва многостранната продуктова и сервизна програма на групата Масо. Сега кредото гласи: „Всичко от един доставчик“.

Чрез окончателното закупуване на всички дялове на Hautau, групата Масо придвижи напред своето разрастване. През петте години от 2018 г. досега двете предприятия работиха в тясно сътрудничество и в бъдеще ще се развиват заедно. Семейното предприятие Hautu с дългата си история съвсем добре се вписа в групата на Масо. Примери за безпроблемната съвестна работа са обковът за плъзгане Move и очакваната всеки момент на пазара количка за плъзгане.

Лицата за контакт остават същите. Hautau продължава да работи в Хелпзен, Германия и всички служители запазват дълготрайната перспектива за развитие на това място. Ръководствата и лицата за контакт на Масо и Hautau остават непроменени.

Представител на Hautau за българския пазар: korsco.org


Контакти

ул. Любляна 46

София 1618, България

+359 (0) 88 8598660

Партньори