Home  /  Продукти   »   Roto Solid B

Roto Solid B

Ролкови панти от Roto за профили от всички материали

Преди около една година Roto Frank представи на пазара атрактивна програма от ролкови панти за входни врати от PVC. Междувременно програмата е допълнена и предлага панти за дървени или алуминиеви врати с евроканал 16 мм. Капачка към пантите с по-дълга страна за врата със странично фиксирано поле допълва палитрата.

Дизайнът и начинът на работа на различните варианти панти за врати от PVC направи впечатление на производителите на дограма по време на международния пазар. Новата панта Roto Solid B може да се използва при фалцови и без фалцови врати. Това е предимство, защото намалява нуждата от складови наличности за различни варианти и съответно намалява разходите за логистика.

Формата на пантите пасва идеално към модерния дизайн на съвременните врати. Регулирането става лесно и бързо. Програмата Solid B има интересни технически и естетически особености. Така например при регулирането не се получава фуга между крилото и касата, защото механизмите за разместване се намират интегрирани в пантата. Така се избягва разместването на контурите. Това важи както за двуделните, така и за триделните панти.

Регулиране

Безстепенното регулиране става при моментален визуален контрол. Точното позициониране на крилото в касата става лесно, благодарение на регулиране в трите посоки. Всички действия се осъществяват с вътрешен шестограм SW4.

Еднакъв дизайн за всички крила

Еднаквият дизайн на всички панти и обхватът на продуктовата програма предоставят опцията при врати от различни материали – PVC, дърво или алуминий, да се използват естетически подхождащи си панти.  В зависимост от избора на броя и качествата на пантите могат да се конструират крила до 80 кг, 120 кг или 160 кг. С ролковите панти 222 Р и 322 Р производителите на врати могат да предложат на клиентите си клас на противовзломна защита RC2.

Корозионната защита на ролковите панти отговаря на клас 5 съгласно DIN EN 1670, с което се изпълняват най-високите изисквания. Изпълняването на изискваните по DINEN 1935 и DIN EN 1191 200 000 цикъла на отваряне потвърждават дълготрайното функциониране на пантите.


Контакти

ул. Любляна 46

София 1618, България

+359 (0) 88 8598660

Партньори