Home  /  ПродуктиСъбития   »   Fensterbau Frontale 2024

Fensterbau Frontale 2024

Новата ефективна концепция на ADLER

ADLER кани на щанда си на специализирания международен панаир всички, които се интересуват от устойчивото бъдеще от света на покритията, за да представят новите си продукти като Aquawood Terra на базата на възобновяеми суровини, както и ефективното покритие за входни врати Aquawood Dura.

Всички са добре дошли на щанда на ADLER 5-143 в Хале 5, където ще могат да направят голяма разходка в цветния свят на специалиста за лакове и бои за приложение както във вътрешното пространство, така и във външното. Изложителят смята да привлече вниманието с интересни примамливи предложения.

Място за иновации

Водеща сила при производителя на бои и лакове от Австрия са както винаги иновациите. С технологията CrystalClear-Technology е извадена на бял свят новаторска технология, която със специалната концепция за защита от светлина и много висока прозрачност може да бъде прилагана и към трудни за обработка дървесини. Визуалното въздействие на дървесините остава много естествено, но въпреки това повърхностите са защитени по най-добър начин.

За прозорци

В насока устойчивост има и други опорни точки – със системата Aquawood-Terra производителите на дървени прозорци разполагат с покрития, които са съставени до 80% от възобновяеми суровини с доказан произход. Междинните и финишните покрития показват ниско съдържание на летливите органични съединения и са без съдържание на биоцидни активни съставки. Продуктите са идеални за сертифициране по DGNB, ÖGNI или baubook.

Врати

При покритията за врати се стартира с Aquawood Dura – новия еднокомпонентен лак на водна основа с много добра устойчивост на атмосферни въздействия и UV лъчи. Лакът се прилага елементарно.   За покрития чрез дигитален печат и пластмасови елементи ADLER също ще изненада със своето решение.

„Още отсега се радваме на нашето панаирно представяне и очакваме с нетърпение нашите посетители, за да направим съвместна разходка в бъдещето“, коментира Кристиан Лаухер, ръководител маркетинг при ADLER.

С около 730 служители, ADLER е водещият австрийски производител на лакове, бои и консерванти за дърво. Основан през 1934 г. от Йохан Бергхофер, семейният бизнес сега се управлява от Андреа Бергхофер – трето поколение. Около 21 000 тона боя напускат фабриката в Швац, Тирол, всяка година и отиват при клиенти в над 30 страни по света. ADLER има търговски дружества в Германия, Италия, Полша, Холандия, Швейцария, Чехия и Словакия; Единственото производствено място е ADLER-Werk Lackfabrik в Швац / Тирол (A). ADLER е една от първите компании в своята бранш, която произвежда климатично неутрално от 2018 г.

www.adler-lacke.com

представител за българския пазар: фирма Корско ООД

office@korsco.org


Контакти

ул. Любляна 46

София 1618, България

+359 (0) 88 8598660

Партньори