Home  /  Новини и тенденцииОбектиСъбития   »   Тимбилдинг в Правец с Aliplast

Тимбилдинг в Правец с Aliplast

От 5 до 7 април 2024 г. Aliplast беше домакин на своите клиенти и партньори в хотел HYATT regency на брега на езерото до Правец. Приятна почивка, добро настроение и любезни домакини съпътстваха гостите през трите дни.

Хотелът е избран като един от референтните обекти на Aliplast.

Мястото е избрано неслучайно. Комплексът претърпява голям ремонт и модернизация, когато преди две години се поема от ръцете на сегашния собственик. Към това число спадат прозорците, вратите и фасадите, чийто облик е обновен и приведен в актуалната елегантна архитектурна визия. Остъкленията на целия партерен етаж, който освен лобито и ресторантите, включва фитнес, спа и спортна зона, както и голям плувен басейн са изработени с алуминиевите системи на белгийския доставчик Aliplast.

В обекта са монтирани прозорци, врати и окачени фасади. Архитектурната визия на голяма част от прозорците и витрините е със заоблени части, профилите за които са доставени огънати по зададения радиус директно от системния доставчик – истинско логистично и производствено предизвикателство, с което обаче заводът в Полша, откъдето се захранва пазарът в България, се справя отлично. За да могат някои от огъвките изобщо да бъдат изпълнени, се налага разделяне на рамката на сегменти. Изпълнителят на алуминиевите прозорци, врати и окачени фасади е фирма „Инова стил”.

В обекта са използвани системата за окачена фасада Aliplast MC Wall и прозоречната система Aliplast Genesis 75.

След закуска събота сутрин госни и домакини проведоха среща за коментиране и споделяне на опит от живота на бранша.

За предприятието

Aliplast, основано през 1984 г. със седалище в Белгия, разработва и произвежда алуминиеви системи за прозорци, врати и фасади и разполага със собствени производства в Белгия, Англия и Полша. Освен профилите, системният доставчик сам екструдира полиамидите и боядисва профилите, предлага огъване. Благодарение на собствената транспортна логистика доставките се извършват бързо и стигат директно при клиента.

Aliplast влиза в състава на международната група CORIALIS Core Innovative Aluminium Integrated Solutions към която спадат: Aliplast Aluminium Systems, Белгия, Profils Systèmes, Франция, Smart System, Великобритания, Aliplast Aluminium Systems и Aliplast Extrusion, Полша, JMD Systems, Lingote Aluminios S.A. Португалия и Centroalum S.A. Испания. Алуминиевите системи за прозорци и врати, произведени от Aliplast: Genesis 75, Star, Econoline, SP800i+, Max Light, EFi+, Office, Ideal,  плъзгаща система Visoglide Plus, системи за противопожарна защита FR60 и FR90, и окачена фасада MC WALL имат сребърен сертификат Cradle to Cradle за устойчиви решения.


Контакти

ул. Любляна 46

София 1618, България

+359 (0) 88 8598660

Партньори