Home  /  ДограмаСъбития   »   Fensterbau Frontale & HOLZ-HANDWERK 2024 вдъхновяват с нови иновации

Fensterbau Frontale & HOLZ-HANDWERK 2024 вдъхновяват с нови иновации

Панаирното дуо Fensterbau Frontale и HOLZ-HANDWERK се завърна на международната сцена в обичайното време на провеждане през пролетта, при това с голям успех. През четирите дни на специализираното международно събитие в изложбения център на Нюрнберг, Германия, се стекоха 75 000 посетители от 112 страни привлечени от новостите на 973 изложители от 44 страни, за да се запознаят с най-новите тенденции в строителство на прозорци, врати и фасади, както и от областта на дървообработването. И двата търговски панаира бяха съпътствани от богата специализирана програма, която предостави много ценни идеи по актуалните в момента теми на индустрията.

Навлизане на дълбоко в новите продукти и технологии, създаване на ценни професионални контакти, запознаване с настоящите предизвикателства като устойчивост, защита от климатичните екстремни прояви, серийно строителство и обновяване или недостиг на квалифицирани работници – въпреки или точно поради напрегнатата ситуация в строителството, дуото на двата специализирани международни панаира Fensterbau Frontale и HOLZ-HANDWERK през тази година предизвика любопитството и привлече посетители от цял ​​свят от секторите на дървопреработването, архитектурата и строителството на прозорци и фасади в Нюрнберг. Страхотна атмосфера, оживени дискусии в изложбените зали и изключително положителни отзиви от всички участвали страни са причина организаторите от Нюрнбергския панаир да могат да погледнат с голямо задоволство назад към четирите успешни дни на Fensterbau Frontale и HOLZ-HANDWERK. В допълнение, провежданото по традиция независимо проучване на посетителите също потвърди високото ниво на професионализъм от страна на гостите.

Нови профилни системи, стъкло за архитектурата, крепежи, технологии за сигурност, машини и съоръжения и още много новости показаха 644-те изложители на Fensterbau Frontale 2024, като така успяха да върнат името на панаира като един от водещите за прозорците, вратите и фасадите и да подчертаят значението на това място за срещи като съществено за целия международен пазар. Защото тук могат да се намерят отговори на въпроси по актуалните тенденции и решения, новости, показани за първи път на пазара, проучвания и разработки, даващи насока на развитие на бранша през следващите години.

Богатата съпътстваща програма навлезе дълбоко в темите, засегнати или загатнати от изложените продукти. Акцентите: дигитализация, промени в климата и отражение върху строителството, състояние на пазара на работната ръка.

HOLZ-HANDWERK също получи голямо внимание. 329-те изложители споделиха най-новите тенденции и иновации от дървопреработването, от циркуляра до шлайфмашината или различните абсорбатори, от оборудването за индустриалното производство до инструментите на занаятчията.

Независимо от актуалното конюнктурно състояние на строителния бранш панаирът се радва на добър успех и много желаещи да се информират, за да са в крак с актуалното ниво на техниката. Според организаторите точно в такова предизвикателно време популярността на платформи като международните панаири се увеличава.

В YouTube каналите на панаира могат да се проследят доклади от специализираната програма, импресии и клипове с различни производители и изложители.

Датите за следващото издание на двата специализирани международни панаири може да очаквате от 24 до 27 март 2026 г.


Контакти

ул. Любляна 46

София 1618, България

+359 (0) 88 8598660

Партньори