Home  /  Слънцезащита   »   За по-дълъг престой на открито

За по-дълъг престой на открито

Добавена стойност благодарение на покритието за тераси

Ресторант, сладкарница или заведение получават допълнителни места за гости от ранна пролет до късна есен благодарение на възможността терасата да се използва по-продължително. С перголата от маркизи на Warema се създава уютно пространство с много настроение, така че пространството на терасата да може да се използва почти целогодишно.

Покриване на пространства пред фасади или опазване на дървета – с перголите могат да се завоюват допълнителни защитени пространства. Ако се използват тенти, при по-голямо изтегляне напред, трябва да се възможни по-големи наклони, а това не винаги е възможно, тъй като горният етаж на сградата поставя граници.

Комплексно решение с многобройни предимства

Перголата от маркизи на Warema е използвана например в ресторанта Conti в Бавария. Изпълнението е направено с перголата Perea P70. Тя е съставена от маркизи, които са наредени една до друга и могат да бъдат използвани и при много малки наклони. Плътният на дъжд, прозрачен текстил позволява маркизите да се използват почти при всякакви метеорологични условия, а LED осветлението интегрирано в профилите придава на заведението уютен характер. За ресторант Conti са използвани пет различни големини, обединени в съгласувани групи.

Безгрешно покритие

Въпреки дърветата и високо растящите растения почти цялата площ на терасата е покрита безпогрешно. Отделените групи варират между два и шест метра, а максималното излизане на маркизите напред е 5,60 метра. Употребен е целият диапазон на Perea P70. Използвани са максимални ширини и дълбочини, като е създадена надеждна слънцезащита и същевременно защита от метеорологичните въздействия. Покрити са почти 150 м2 тераса. Увеличено е времето на използване на терасата и с това гостите на ресторанта са повече.

Автоматично моторно задвижване

Успоредно с устойчивия текстил, съоръжението Perea P70 има нова технология на сгъване, която използва мотор със зъбчата верига. Той държи платното във всички позиции изпънато, което дава високата устойчивост на вятър до седма степен, това отговаря на скорост до 61 км/час. Дори при много малкия наклон функционалността не е нарушена. Контролираното отвеждане на водата е гарантирано по всяко време.

Интелигентно отводняване

Предните надлъжни рамки имат изцяло интегриран улук, който отвежда водата от маркизата директно във външността на пфостена, в който скрито от гостите се отвежда водата направо надолу. Обслужването на маркизата се осъществява с дистанционно. Командите се предават от приемник на приемник. Така се достига до най-отдалечените продукти. Приемниците не само изпълняват заповеди, но и потвърждават изпълнението им. Така потребителите познават визуално, чрез светлинния сигнал, че слънцезащитната действително се намира в желаната позиция. Различни позиции могат да се запаметят индивидуално по желание на клиента.

Устойчивостта удължава живота

Друга положителна причина за избор на  Perea P70 е възможността съоръжението да се нагоди перфектно към местните условия, както и високата устойчивост на маркизата на метеорологичните въздействия. Използването на терасата може да става в повече сезони и да се удължи престоя навън.

Редовната сервизна поддръжка спестява неудобствата от разходи по престой и същевременно увеличава живота на маркизите.


Контакти

ул. Любляна 46

София 1618, България

+359 (0) 88 8598660

Партньори