Home  /  КомфортОбекти   »   Индустриален стил за жилищни помещения

Индустриален стил за жилищни помещения

Плъзгащи се врати с лофт дизайн на Hörmann, изработени от стомана и стъкло

Актуалният при оформянето и обзавеждането на жилищното пространство „индустриален стил“ е особено популярен сред строителните предприемачи и проектантите през последните години. Той съчетава грубоватия индустриален стил на класическите жилища с лофт дизайн с изискването за съвременна, домашна атмосфера. Освен това жилищните зони с отворена конструкция и залетите от светлина помещения са много търсени.

Hörmann приема идеята на двете тенденции с плъзгащата се врата с лофт дизайн, изработена от стомана и стъкло, и предлага елегантно, висококачествено решение за съвременно разпределение на помещенията в индустриален стил. При по-класическите жилищни стилове вратите с лофт дизайн осигуряват грабващ окото контрастен ефект. С плъзгащата се врата жилищните пространства могат да бъдат разделени – например при готвене – и след това отново да бъдат свързани в отворена кухня-всекидневна. Същевременно плъзгащите се врати пестят място, тъй като не се отварят навътре в помещението, както вратите на панти.

Благодарение на голямата остъклена площ и своята фина конструкция с тясна визия на профила вратите с лофт дизайн на Hörmann предлагат максимална прозрачност и залети със светлина помещения дори когато са затворени.

Плъзгащите се врати с 1 или 2 крила и предлаганите като опция странични части се доставят стандартно в наситено черно. Освен това цветовете антрацитно сиво, бял или сив алуминий, транспортно бяло и антрацит металик предлагат възможност за избор между пет предпочитани цвята, а също така е възможен и избор на желания от вас цвят по RAL, специални цветове по NCS скалата и цветове с релефен и перлен ефект.

Вратите с лофт дизайн на Hörmann се предлагат също и като врати на панти с 1 или 2 крила. Благодарение на еднаквите визии на двете изпълнения на вратите се получава хармонична обща картина дори при комбинирането им.


Контакти

ул. Любляна 46

София 1618, България

+359 (0) 88 8598660

Партньори